Известие

Collapse
No announcement yet.

Един въпрос за "сърцето" на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един въпрос за "сърцето" на Алфа Ромео

Кажете ми от къде мога да намеря такова "сърце" или поне как мога да го променя, моето си е стандартното за всички алфи. Благодаря предварително Не знам дали я редно да пиша тази тема тук )

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227505
    Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Колега на мен лино ми харесва това сърце,но ако на теб самия не ти харесва можеш да отидеш в някоя морга да потърсиш или да си го купиш от магазина чисто нова.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Ако ти се занимава можеш да си го направиш сам.Сърцето се сваля и се разглобява.Като му доиде ред даго правя ще кача снимки
      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

"Сърцето"

Момчета ,ще Ви помоля да не пишете глупости това не е сърце а ЩИТ .Поинтересувайте се за символиката на емблемата .
        Alfa 156 2.4 JTD
        Honda CBR600RR 2008

Comment

Заинтригува ме със символиката "ЩИТ" на предния капак. Дай инфо,че ми е интересно. Или къде мога да прочета нещо.
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Аз тази дума "сърце" съм я пиша в кавички понже не съм запознат със символиката на отделните части, например като "ЩИТ". Ако можеш да ми помогнеш пиши
            Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

Както каза градския , може да си го направиш така Това от снимката е преправяно с мрежичка , оригинално няма такива , а и надали ще намериш
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
              X